Jaime Martínez (FS Sant Cugat): 'Anar a la Guinardera és enfonsar una mica l'afició del qualsevol entitat'


  • Comparteix:

Martínez encara no ha confirmat la seva continuïtat com a entrenador del primer equip

Martínez encara no ha confirmat la seva continuïtat com a entrenador del primer equip

L'entrenador del primer equip del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, considera que el trasllat del club al futur pavelló de la Guinardera és 'un cop dur' perquè pot 'enfonsar' el suport dels aficionats. En declaracions a Cugat.cat, el tècnic assegura que el canvi d'equipament no condicionarà la seva continuïtat ni la dels jugadors del sènior, però lamenta la possibilitat que el desplaçament faci entrar el club 'en una dinàmica negativa' que 'llenci per terra la feina feta durant anys'.

Jaime Martínez avisa que cal esperar el posicionament oficial del club arran de la decisió de l'Ajuntament d'assignar al Futbol Sala Sant Cugat l'ús del pavelló que s'està acabant de construir a la Guinardera, però es mostra molt preocupat amb l'afectació que pot tenir el trasllat entre l'afició.

Jaime Martínez

Portar aficionats allà no és el mateix que a la Rambla del Celler. Anar a la Guinardera suposa un pal i per a qualsevol entitat és com enfonsar una mica la seva afició.


El tècnic ha explicat a Cugat.cat que va copsar cert malestar entre el públic que va viure l'ascens del juvenil A a Divisó d'Honor aquest dissabte.

Jaime Martínez

Per nosaltres és un cop dur. Ahir vam veure la grada plena en l'ascens del juvenil a Divisió d'Honor i aquesta gent difícilment anirà a la Guinardera a donar suport l'equip.


Després del partit del juvenil, el conjunt dirigit per Jaime Martínez es va acomiadar del pav 3 amb una derrota contundent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.