L'Olímpyc Floresta acumula la segona desfeta de la temporada a la pista de l'Aliança Mataró

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta encara no sap el que vol dir puntuar aquesta temporada i suma la segona derrota consecutiva (3-2) a la pista de l'Aliança Mataró a la segona jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els de Xaloc Rion han caigut per la mínima i ja acumulen 12 gols en contra en les dues primeres jornades de lliga.

Un inici ensopit de l'Olímpyc Floresta ha permès l'Aliança Mataró avançar-se en el marcador en els primers compassos de matx. A través de la pissarra els locals han seguit fent mal a l'equip de Xaloc Rion, que ha rebut dues dianes d'estratègia abans de treure's la son de les orelles. El despertar florestà, però, s'ha materialitzat en forma de gol instants previs als descans.

Els homes de Rion han mantingut l'actitud positiva a la represa i han retallat distàncies en els primers minuts del segon temps. L'Olímpyc ha dominat el segon període i ha gaudit de les millors ocasions per esgarrapar els primers punts de la temporada, però el desencert de cara a porteria ha impossibilitat la remuntada. El jugador florestà, Miquel Verdaguer, explica que a l'equip li ha costat arrencar però assegura que a Can Llobet han d'arribar els primers punts.

Miquel Verdaguer

Comencem a agafar el to físic i avui era un partit per puntuar. La setmana que ve a casa hem de puntuar com sigui

L'equip florestà, per tant, espera fer-se fort a Can Llobet el dissabte que ve per assolir els primers punts davant el Dènia, el cinquè classificat.