Un Olímpyc Floresta assedegat de punts visita la pista d'un rival directe, l'Escola Pia Sabadell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta visita la pista d'un rival directe, l'Escola Pia Sabadell, aquest dissabte a les sis de la tarda en partit corresponent a la sisena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans només han estat capaços de guanyar un partit dels cinc disputats i necessiten els tres punts per allunyar-se de la zona perillosa de la taula. D'altra banda l'Escola Pia només ha sumat un punt en cinc jornades.

La permanència al grup 3 de la Segona Divisió B passa per fer-se fort a Can Llobet però també per sumar els màxims punts possibles lluny de La Floresta. La visita al domicili d'un rival directe és, per tant, un d'aquells duels claus per aconseguir l'objectiu de la temporada i mantenir un any més la difícil categoria. Els florestans necessiten puntuar per fugir de la zona perillosa de la taula i agafar aire després de quatre desfetes en cinc partits.

L'Escola Pia Sabadell arriba a la cita amb les mateixes necessitats que els homes de Xaloc Rion. Els de Sabadell no han guanyat cap partit i només han estat capaços de sumar un punt, xifres que els han dut a ser els penúltims classificats just per darrere de l'Olímpyc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.