El Futbol Sala Sant Cugat no troba la continuïtat i perd de manera clara a Lliçà d'Amunt


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat encaixa una derrota clara (6-2) a la pista del Lliçà d'Amunt, un conjunt que ha confirmat la seva línia ascendent i ha dominat el matx gràcies a una major efectivitat. Els santcugatencs encadenen tres derrotes en els tres partits a domicili i després de cinc jornades es mantenen a la part baixa de la taula del grup 1 de Tercera Divisió.

Després d'un inici de partit igualat i sense gols, el Lliçà d'Amunt ha pres la iniciativa amb dos gols seguits abans del descans. Només arrencar la segona part, els locals han fet dues dianes seguides més i han sentenciat amb el 4-0. Els de Manel Muñoz han intentat reaccionar amb un gol de Guillem Pros i un altre de Chus Manchado, però no ha estat més que una il·lusió i els locals han acabat sentenciant amb dos gols al tram final.

El tècnic santcugatenc reconeix que han fet un mal partit i que necessiten millorar a fora de casa.

Manel Muñoz

Potser ha sigut el partit més fluix del que portem de temporada, no ha sortit res bé. Fora de casa no estem assolint el nivell que tenim a la Guinardera.


La setmana que ve els santcugatencs reben el Castellar obligats a guanyar, ja que és l'equip que es troba just per sota a la classificació amb només un punt de 15.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.