El Futbol Sala Sant Cugat cau per la mínima davant l'Arrels i encaixa la segona derrota a la Guinardera

Els santcugatencs han guanyat cinc partits i n'han perdut sis

El Futbol Sala Sant Cugat cau per la mínima (1-2) davant l'Arrels a l'onzena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els homes de Manel Muñoz encaixen la segona derrota de la temporada a la Guinardera, en un partit amb molta especulació per part dels dos equips i uns instants finals desafortunats. Els vermell-i-negres trenquen una ratxa de tres victòries seguides i continuen a mitja taula amb 15 punts.

La bona dinàmica de les darreres jornades s'ha vist truncada en dos minuts finals per oblidar. Aquest cop la Guinardera no ha estat suficient per emportar-se els tres punts. Ni l'Arrels ni els vermell-i-negres han pogut obrir la llauna a la primera meitat i s'ha arribat al descans amb el 0 a 0 inicial a l'electrònic.

La igualtat i el respecte mutu ha seguit a la represa i novament sense pràcticament ocasions de perill. Quan només restaven dos minuts de partit, però, Izan Vilches ha trencat la sequera i ha fet el primer dels visitants des del doble penal. Els santcugatencs han servit de centre jugant de cinc i el visitant Eric Serra ha aprofitat una errada per anotar el segon de l'Arrels.

Amb el temps pràcticament exhaurit, Enric Sànchez ha fet l'1-2, i a falta de només nou segons, Josep Puig encara ha tingut una última oportunitat per empatar però el seu xut ha impactat al travesser. El tècnic Manel Muñoz es mostra ambiciós malgrat la derrota.

Manel Muñoz

Se'ns ha trencat la ratxa a casa però ja hem guanyat a fora. Ens volem estabilitzar en una zona de comfort a la taula i mirar cap a dalt. L'objectiu és mantenir la categoria però no es pot renunciar.

D'aquí a dues setmanes els vermell-i-negres visiten la pista del Premià de Mar, el catorzè classificat.