El Futbol Sala Sant Cugat paga car els errors i cau davant el Montsant

El FS Sant Cugat ha caigut a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat cau (2-3) davant el Montsant víctima dels seus errors individuals a la primera jornada de la segona volta del grup 1 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han encaixat dos gols en els tres primers minuts de partit, i tot i que han arribat a empatar, a les acaballes del partit han encaixat el gol de la derrota, de nou, fruit d'una errada. Els de Manel Muñoz són onzens amb 18 punts.

Tot i jugar de tu a tu davant de rivals d'un bon potencial tècnic, el Futbol Sala Sant Cugat segueix pagant molt cars els errors individuals. Els vermell-i-negres han iniciat el matx un punt descentrats, i un error en una passada i una acció de desconcentració en defensa ha propiciat els dos primers gols dels visitants, als minuts 2 i 3 de partit. El resultat no s'ha mogut durant la primera part i el matx ha arribat al descans amb el 0 a 2.

Al descans, Manel Muñoz ha semblat trobar la tecla i l'equip ha sortit fort, i en pràcticament un minut i mig el seu equip ha empatat. Els santcugatencs no han materialitzat les opcions de posar-se per davant, i qui finalment ha acabat trobant el gol en una nova errada defensiva del Futbol Sala Sant Cugat ha estat el Montstant. Muñoz assegura que cal corregir aquestes situacions si es vol puntuar.

Manel Muñoz

Fem bé les coses, però després hi ha errades individuals i de concentració.

Els santcugatencs acumulen dues derrotes seguides i la setmana que ve, a més, tenen una sortida d'autèntica exigència: a la pista del Ripollet, tercer classificat.