El Futbol Sala Sant Cugat perd a Mataró i és a només dos punts del descens

La Guinardera ha de tornar a veure la millor versió del FS Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat es veu superat pel Ciutat de Mataró (4-0) i se situa amb només dos punts del descens al grup 1 de Tercera Divisió quan resten sis partits per al final de la competició. Els santcugatencs han tornat a encaixar de valent als últims instants, amb tres dels quatre gols rebuts als dos darrers minuts. Abans, l'equip de Manel Muñoz havia mantingut el tipus amb un 1 a 0 a la complicada pista del desè classificat.

Dels 10 triomfs que ostenta el Ciutat de Mataró aquesta temporada, set han estat com a local. Per tant, el repte era d'alta dificultat per als santcugatencs, i l'equip l'ha afrontat amb possibilitats fins als últims compassos. El descans ha arribat sense gols, i als sis minuts de la represa Javier Capilla ha avançat els locals. El FS Sant Cugat ha intentat l'empat fins a dos minuts per al final del matx, quan Abderrahim el Merrouni ha fet el segon i Martínez, poc després, i de nou el Merrouni han sentenciat amb el 4 a 0.

El triomf del Lloret, que és ara aventpenúltim amb 23 punts i ocupa la primera plaça de descens, fa que el Futbol Sala Sant Cugat tingui només dos punts de marge respecte els lloretencs. Resten sis partits, sis finals per als vermell-i-negres per acabar de signar la permanència. El primer pas, la setmana que ve a la Guinardera davant el Vacarisses, el setè.