El FS Sant Cugat vol tornar a la victòria per allunyar-se del descens a la complicada pista de l'Esparraguera


  • Comparteix:

Imatge dels jugadors del Futbol Sala celebrant la victòria / Foto: Cugat.cat

Imatge dels jugadors del Futbol Sala celebrant la victòria / Foto: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat afronta el partit d'aquest dissabte a les sis de la tarda a la 'complicada' pista de l'Esparraguera, el quart classificat, amb la intenció de tornar al camí de la victòria. Els vermell-i-negres són avantpenúltims i marquen la línia del descens, amb 17 punts, i no guanyen des del derbi contra l'Olímpyc Floresta.

El tècnic santcugatenc, Manel Muñoz, assegura que l'esforç del derbi de Copa Catalunya d'aquest divendres contra l'Olímpyc Floresta no els ha d'afectar, ja que prioritzen la competició regular. Confia en què els jugadors 'estan preparats físicament', tot i que reconeix que l'Esparraguera és 'un rival dur', i 'més a la seva pista'. Muñoz es marca l'objectiu d'assolir la permanència el més aviat possible.

El partit correspon a la 18a jornada del grup 1 de Tercera Divisió Nacional.


Manel Muñoz

Són jugadors joves i estan preparats físicament. Sí que és cert que l'Esparraguera és un dels equips més durs que hi ha a Tercera, sobretot a casa seva. A l'anada vam empatar i ens vam merèixer guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.