El Futbol Sala Sant Cugat, eliminat de la Copa Catalunya davant el Pallejà


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat, eliminat de la Copa / Font: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat, eliminat de la Copa / Font: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat perd (1-4) davant el Pallejà en matx corresponent a la quarta jornada de la Copa Catalunya disputat aquest dimarts al pavelló de la Guinardera. Els visitants, que militen a Segona B, han superat els santcugatencs que competeixen una categoria per sota, a Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz han encaixat un 0 a 3 que ha deixat el partit practicament tancat per als del Baix Llobregat.

El Pallejà ha iniciat el matx amb força i en el minut tres ja ha fet el 0 a 1 a través d'Hector Cano. El segon i el tercer gol ha estat obra de Guillermo Ferrandiz que ha situt el 0 a 3. Marc Juncosa, al minut 35, ha posat l'1 a 3 al marcador. Novament Hector Cano ha fet el quart i definitiu gol dels visitants. El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a la lliga el Vacarisses amb l'objectiu de guanyar i allunyar-se de la part baixa de la taula.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.