El cadet A del FS Sant Cugat ascendeix a la màxima categoria, Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge del conjunt cadet del FS Sant Cugat / Foto: FS Sant Cugat

Imatge del conjunt cadet del FS Sant Cugat / Foto: FS Sant Cugat

El cadet A del Futbol Sala Sant Cugat puja a la màxima categoria del futbol sala català, Divisió d'Honor. Els jugadors entrenats per Marta Colomé i Manel Muñoz han finalitzat el campionat regular líders amb tres punts més que el segon i sumen així el segon ascens consecutiu després de pujar la temporada passada al grup 4 de Primera Divisió. Els santcugatencs van guanyar l'eliminatòria a partit únic (4-2) davant el Maristes Montserrat de Lleida.

Els santcugatencs han pogut pujar de categoria sumant un total de 61 punts, i un balanç de 20 victòries, un empat i cinc derrotes. La temporada que ve es veuran les cares contra els millors equips catalans en categoria cadet, com FC Barcelona, Martorell o Industrias Santa Coloma.




Manel Muñoz

Des de l'inici de temporada s'ha treballat molt i bé i porten un parell d'anys junts. L'any passat ja van aconseguir l'ascens a Primera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.