Les peticions de millores a l'Ajuntament centren la presentació del Futbol Sala Sant Cugat

El club, que ha perdut els equips aleví i infantil, inicia una nova temporada amb 19 conjunts i 230 jugadors i jugadores


  • Comparteix:

Disposar d'un local social, deixar de ser 'un club marginat' per l'Ajuntament i que tots els equips de l'entitat puguin comptar amb un espai on entrenar. Aquestes són algunes de les peticions que el president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha fet aquest divendres a l'equip de govern durant la presentació de la temporada de l'entitat vermell-i-negre. Palau ha demanat a l'alcaldessa, Mireia Ingla, i a la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, que el Futbol Sala Sant Cugat rebi el mateix tracte que la resta de clubs de la ciutat tant pel que fa a subvencions com a instal·lacions.

En aquest sentit, Palau ha recordat que enguany el club ha perdut els equips aleví i infantil per les dificultats que tenien els jugadors per desplaçar-se fins a la ZEM de la Guinardera. Durant els parlaments, Ingla ha assegurat que el govern recull les demandes del club i que espera poder treballar 'colze a colze' amb l'entitat per solucionar els seus problemes.

Un total de 19 conjunts i 230 jugadors i jugadores conformen el Futbol Sala Sant Cugat en la seva tercera temporada al pavelló de la Guinardera. Després d'uns anys on el club va patir per la seva supervivència en materialitzar-se el canvi d'instal·lacions, ara l'entitat vermell-i-negre inicia un nou curs amb l'aposta per la secció femenina i la base per bandera.

Una base que, enguany, creix amb la creació de l''Escoleta', un equip format per infants de 5 anys. El retorn del primer equip masculí a la Tercera Divisió Nacional i la consolidació del primer equip femení a la part alta de la classificació de la Primera Catalana són alguns dels reptes del club per aquest nou curs.

Durant la presentació, el club ha reconegut la tasca de Josep Maria Zapater, un dels fundadors; la de Juan López, vicepresident de l'entitat i delegat del sénior masculí; i la d'Antonio Gregorio, responsable de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Per posar el punt final a la presentació, Palau ha confirmat que el club organitzarà un any més el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat i que tots els fons que es recaptin es destinaran a l'ONG Open Arms. La tradicional fotografia de família amb tots els jugadors ha servit per cloure l'acte i donar el tret de sortida oficial a una nova temporada.




Jordi Palau

Volem que tots els nostres equips tinguin instal·lacions per entrenar. Si no es pot, que ningú pugui. La Guinardera és l'única instal·lació que comparteixen tres entitats. Any rere any s'ha anat perpetuant una discriminació cap al nostre club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.