L'Olimpyc Floresta guanya al Solsona per un contundent 5 a 0

Els florestans han dominat el partit de principi a fi i encadenen la segona victòria consecutiva

L'Olímpyc segueix creixent a la fase d'ascens / Foto: Olímpyc Floresta

L'Olimpyc Floresta s'ha imposat amb contundència per (5-0) al Solsona en el partit corresponent a la vuitena jornada de la fase d'ascens a Segona Divisió B nacional de futbol sala. Els florestans han estat molt superiors durant tot el partit i no han donat opcions a l'equip visitant de donar la sorpresa. Amb aquest resultat l'Olimpyc encadena dues victòries consecutives i quatre jornades sense perdre.

L'Olimpyc ha tingut una molt bona entrada de partit i ha tancat al Solsona a la seva meitat de camp durant bona part dels primers vint minuts. Amb deu minuts ja passats de partit l'Olimpyc ha aconseguit obrir la llauna i això ha facilitat la feina posterior. Després el partit s'ha igualat i s'ha obert, ja que els visitants han anat a buscar l'empat. En aquest context a pocs minuts pel descans, els florestans ha fet el (2-0) i han marxat més tranquils al vestidor.

La segona meitat ha seguit un patró molt similar a la primera. El domini local ha marcat el desenvolupament de la segona meitat i l'Olimpyc ha aprofitat dues accions en els primers minuts de la represa per ja posar el (4-0). Finalment amb el Solsona fent servir porter jugador per marcar el gol de l'honor, els florestans han aprofitat un error i han posat el definitiu (5-0)

Amb aquest resultat l'Olimpyc segueix cinquè i s'allunya encara més del propi solsona que ocupa l'última posició. El següent partit de l'Olimpyc es disputarà el vint-i-dos de maig, amb els florestans com a locals rebent al Laguna, CF.S