El Futbol Sala Sant Cugat cau derrotat davant la Xarxa Horta en tres minuts fatídics

Els vermell-i-negres encaixen la dotzena derrota de la temporada davant el cinquè classificat del grup (8-4)

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut derrotat (8-4) davant la Xarxa d'Horta en el partit corresponent a la jornada 21 del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. Els vermell-i-negres, anaven guanyant a falta de set minuts amb una renda de dos gols, però el conjunt local ha capgirat el marcador amb porter-jugador i en qüestió de tres minuts han marcat sis gols i el conjunt d'Albert Tejero no ha tingut resposta davant l'allau ofensiu del conjunt d'Horta. Els santcugatencs són novens amb 23 punts, es mantenen a la part baixa de la classificació i rebran la jornada vinent el Vilafant.

Els vermell-i-negres no han arrencat el matx de la millor manera amb un gol encaixat en els sis primers minuts (1-0). Així i tot, el Sant Cugat ha reaccionat ràpidament amb un gol a càrrec de Yassin Sahli (1-1). A la primera part no s'han vist més gols, en uns primers vint minuts força fluixos de tots dos equips i que no han tingut gaire història. Amb l'empat s'ha arribat al descans.

A la represa, el partit ha canviat com un mitjó, el SantCu ha sortit molt més intens i molt més fort. Al primer minut s'ha avançat en el marcador amb el gol d'Eric Ripol (1-2). Els santcugatencs han estat millor en el primer tram de la segona meitat i Jordi Magrià ha augmentat la distància en el lluminós en una bona acció (1-3). Quan faltaven nou minuts la Xarxa Horta s'ha posat les piles i ha pujat línies en defensa. Ha aconseguit retallar distàncies en el marcador amb el gol de Marc Latorre (2-3). De seguida el conjunt d'Albert Tejero ha tornat a posar dos gols de renda al marcador (2-4) de la mà de Lluc Moya.

Amb els dos de renda, els santcugatencs s'han relaxat i ha començat l'allau ofensiu dels locals amb sis gols en tres minuts jugant amb porter-jugador. El marcador final ha estat de (8-4) i el conjunt d'Albert Tejero que ha deixat escapar una victòria que quan faltaven tres minuts tenia pràcticament assegurada.