El Winterthur té l'última oportunitat per a la salvació


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat es juga, en el darrera matx de la temporada, enfont el Litorsa la Muela la permanència a la Nacional A. Els vermell-i-negres necessiten guanyar el seu matx i esperar a que la Garriga perdi davant el Castelldefels. Amb aquesta combinació l'equip de Jaime Martínez aconseguiria salvar-se, ja que acabaria quart per la cua i baixen tres, encara sense saber si hi haurà al final descensos compensats.

Després de tota una temporada plena d'altibaixos i d'irregularitat el Winterthur Sant Cugat arriba a l'últim partit de la lliga amb, encara, opcions d'aconseguir la permanència. Aquest objectiu es veia impossible feia un mes quan Extremera va ser destituit amb un Winterthur cuer. En aquests moments els vermell-i-negres són penúltims a tres punts de la permanència, aquesta seria el quart lloc per la cua. En aquest darrer partit el Winterthur jugarà a dos quarts de set de la tarda al PAV-II de la Rambla del Celler davant l'equip del Litorsa la Muela, que com els santcugatencs ha de guanyar i esperar a que la Garriga perdi per aconseguir la permanència. La Garriga, que juga a la pista de l'Hospitalet, també necessita els tres punts per no entrar en la zona de descens i tenir la permanència. En definitiva; que el Winterthur ha d'aconseguir els tres punts enfront la Muela i que la Garriga perdi davant l'Hospitalet. Això significaria acabar quart per la cua, salvar-se, ja que baixen tres, en teoria, i esperar a si hi ha descensos compensats al final de temporada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.