Alt nivell a les 12 hores de futbol sala del Winterthur


  • Comparteix:

El Winterthur celebra un any més les 12 hores de futbol sala. Aquesta competició, que es disputa durant tot el dia al complex esportiu de la Rambla del Celler, reuneix a vuit equips enquadrats en dos grups. Francisco Téllez, un dels organitzadors, afirma que aquest torneig aposta més per la alta qualitat dels equips que per una patricipació massiva.

Nova edició de les 12 hores de futbol sala que, any rere any, organitza el Winterthur Sant Cugat. Vuit equips, que es divideixen en dos grups, es disputaran el títol aquest any. Primer es disputen els partits de lligueta i després les eliminatòries fins a la gran final, que tindrà lloc a tres quatrs de vuit del vespre. L'any passat hi havien quatre equips més que a l'edició d'enguany. La coincidència amb les 24 hores de futbol sala a Cerdanyola, les 12 hores de Futbol sala a Sant Francesc i el torneig de Futbol 7 han restat participació. Tot i això, Francisco Téllez afirma que la valoració és positiva, ja que el torneig del Winterthur aposta per pocs equips peró de molt nivell.

Francisco Téllez

Quan diem a la gent que és un nivell molt alt la gent no ve. Però nosaltres hem apostat pel nivell. Si tenim menys equips però de més nivell millor

Durant tot el matí i tarda es disputen partits. A tres quarts de vuit la gran final i després es realitzarà l'entrega de premis amb la presència del regidor d'esports Xavier Cortés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.