23a marató de futbol sala Olímpic Floresta aquest dissabte


  • Comparteix:

12 equips participen aquest dissabte a la 23ena edició de la marató de futbol sala que organitza l'Olímpic Floresta. Enguany la novetat és la durada del torneig que es disputa durant tot un dia i on s'espera una bona afluència de públic.

Un total de 12 equips seran els que competiran dissabte en aquesta 23ena marató de futbol sala que organitza l'Olímpic Floresta. El Champion de La Floresta és l'únic conjunt federat que hi participa i la resta són equips formats especialment per jugar aquesta marató. El president de l'Olímpic, Joan Ramon Subirats, explica com és el sistema de competició.

Ramon Subirats

Els equips estaran dividits en 3 grups i els primers, segons i tercers passaran a les següents fases


L'edició d'enguany presenta una especial novetat: per primera vegada la competició es disputarà tota en un dia. En comptes de jugar 26 hores durant dos dies, ara es jugaran tots els partits en un dia, dissabte, i durant 12 hores. Subirats explica el perquè d'aquest canvi.

Ramon Subirats

Hem intentat jugar tota la marató en un dia perquè els nois volien tenir lliure diumenge per sortir la nit de dissabte


La 23ena marató de futbol sala de l'Olímpic La Floresta començarà dissabte a les 9 del matí i està previst que la final es jugui a les 10 del vespre del mateix dia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.