Marina Fernández, sense finals


  • Comparteix:

Marina Fernández en acció

Marina Fernández en acció

La gimnasta santcugatenca Marina Fernández ha quedat fora de la final de cinta al Campionat del Món de gimnàstica rítmica de Moscou. Fernández, que tampoc va poder passar la fase classificatòria de corda i cercle dies abans, s'acomiada amb d'aquesta competició sense accedir a cap de les tres finals a les que aspirava.

La santcugatenca va debutar dilluns a la rutina de cercle, en la que va acabar en 66a posició. Dimarts va ser el torn de la corda, amb una 68a posició aconseguida. Per últim, Marina Fernández ha disputat la fase classificatòria de l'especialitat de cinta i no ha aconseguit l'accés a la final per poc, acabant en 26a posició.

D'aquesta manera, Marina Fernández acaba la seva participació al Campionat del Món de gimnàstica rítmica de Moscou sense aconseguir l'accés a la final de cap de les seves especialitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.