L'Handbol SC sorprèn el Sant Martí Adrianenc, segon a Primera Estatal

Adri León i companyia han acabat una temporada per emmarcar / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat supera (34-30) el Sant Martí Adrianenc, segon del grup C de Primera Estatal, però es queda a les portes de classificar-se pels quarts de Copa Catalana. Els santcugatencs tanquen així una temporada de somni en què han ascendit a Primera Estatal i s'han endut el títol de Lliga Catalana, trofeu que han rebut aquest diumenge de mans de la Federació Catalana.

L'Handbol Sant Cugat ha abaixat el teló d'un curs per a la història. I ho ha fet mantenint l'elevat nivell de joc que ha exhibit durant aquesta temporada, contra un rival que la temporada que ve competirà a Divisió d'Honor Plata, segona categoria de l'handbol estatal. El matx ha estat precedit per l'entrega del trofeu de campió de Lliga Catalana als santcugatencs, que l'han aixecat davant els aplaudiments de l'afició.

A la primera meitat un Handbol Sant Cugat molt més despert ha sorprès la defensa visitant amb una variada oferta d'atacs, circulant la pilota amb encert i troban espais amb solvència. Marc Jordan i Gorka han liderat la faceta golejadora, i els de Sancho han arribat a agafar cinc gols de renda. Ara bé, una exclusió a pocs minuts per al descans ha distret els vermell-i-negres i ha donat facilitats als adrianencs, que han reduït a un el marge a la mitja part (15-14).

A la represa, el joc s'ha igualat i les diferències s'han mantingut entre un i dos gols, sempre per davant els santcugatencs. Lluís Calvera s'ha activat a través dels seus tirs en suspensió, però els de Sancho no s'han distanciat fins que han aprofitat dues exclusions dels rivals, molt protestades pel Sant Martí. A partir de llavors els visitants han abaixat els braços i els vermell-i-negres ho han aprofitat per brindar a la seva afició uns darrers minuts de curs festius, acabant amb quatre gols de marge. Joan Sancho ha apuntat que la força del conjunt és el que ha donat el triomf al seu equip.

Joan Sancho

Han apretat una mica, però hem continuat molt bé en defensa. Penso que ells han abaixat els braços, i qui juga com a equip acaba guanyant.

Amb la temporada ja conclosa, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat ha assegurat després del partit que serà en els següents dies quan prendrà la decisió de si seguirà o no al capdavant del primer equip.