Primera victòria a domicili de l'Handbol Sant Cugat a Gavà

L'Handbol Sant Cugat comença a sumar victòries

L'Handbol Sant Cugat ha sumat la seva primera victòria de la temporada (24-27) a domicili a la pista de l'Handbol Gavà a la tercera jornada del grup D de Primera Estatal. Els de Joan Sancho sumen el segon triomf consecutiu en la seva visita a un equip que encara no coneix la victòria aquest curs en un matx que han dominat amb comoditat, tot i que se'ls ha complicat al final.

Durant la primera meitat els dos equips han mantingut la igualtat, tot i que els vermell-i-negres portaven la iniciativa al marcador, amb diferències de fins a tres gols, sense poder acabar d'obrir escletxa. Al descans s'ha arribat amb avantatge santcugatenc de dos gols, 10 a 12.

Al segon temps, els de Joan Sancho han trobat la manera de marcar la diferència i poc a poc han anat fent-se amb el partit, amb rendes de fins a set gols que deixaven el partit vist per sentència. La defensa i la col·laboració golejadora col·lectiva davant la defensa mixta plantejada pels gavanencs sobre Marc Jordán, han permès a l'Handbol Sant Cugat jugar els últims minuts amb més comoditat, tot i una tímida reacció dels locals, que han retallat distàncies als instants finals.

L'entrenador vermell-i-negre, Joan Sancho, es mostrava content per la victòria al final del partit, especialment per guanyar a domicili.

Joan Sancho

Ja vaig dir que a casa havíem de guanyar a casa i rascar el què fos possible a fora. Avui hem guanyat a fora, estem molt contents i a veure com va la setmana vinent.

A la propera jornada, l'Handbol Sant Cugat rebrà el Vendrell a la quarta jornada del grup D de Primera Estatal.