L'Handbol Sant Cugat vol prolongar la ratxa victòriosa a Sant Esteve


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit de lliga a casa contra el Vendrell / Foto: HSC

Imatge del darrer partit de lliga a casa contra el Vendrell / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Sant Esteve Sesrovires en la 5a jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres, que juguen dissabte a dos quarts de vuit de la tarda, han aconseguit agafar una bona dinàmica de resultats que esperen continuar a Sant Esteve contra un conjunt que només ha guanyat un dels quatre partits disputats. El d'aquesta jornada serà el darrer partit de Bernat Tous amb l'equip santcugatenc aquesta temporada.

Els homes de Joan Sancho van cedir a l'estrena a Sarrià de Ter i des d'aleshores l'equip ha mostrat una progressió en el joc que s'ha traduït en els resultats, i de retruc en la confiança dels jugadors. Tot i ser nouvinguts a la categoria, els vermell-i-negres s'han situat en el conjunt d'equips de la part alta de la classificació i han deixat mostres de la qualitat d'aquesta jove però experimentada plantilla.

El Sant Esteve Sesrovires va començar la temporada a la inversa. Una victòria a casa i tres derrotes consecutives posteriorment per un conjunt del Baix Llobregat amb Jacobo García com a màxim golejador amb 21 gols en quatre jornades. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que els rivals són un adversari potent que no ha tingut un bon inici.

Joan Sancho

La seva pista és complicada perquè la gent està molt a sobre. Menys a l'últim partit que van perdre de manera més contundent, la resta d'enfrontaments que ha perdut han estat de manera ajustada.


Per al matx, Joan Sancho tindrà la baixa segura d'Oliver Bonaccini per lesió i comptarà per última vegada amb Bernat Tous aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.