L'Handbol Sant Cugat femení suma la tercera derrota del curs a Montcada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení cau contra un dels candidats a manar / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení cau contra un dels candidats a manar / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení es veu superat pel potencial ofensiu de la Salle Montcada (34-22) i suma la tercera derrota en tres partits al grup C de Primera Catalana. Les vermell-i-negres s'han enfrontat a un rival que opta a objectius diferents, i disputaran el següent partit d'aquí a dos caps de setmana contra el Joventut Handbol la Llagosta.

L'Handbol Sant Cugat segueix evolucionant malgrat que encara no coneix el triomf aquesta temporada. Les de Jordi Martín han completat una sèrie de tres primers partits contra tres dels principals equips de la competició, el CBN Sants UBAE, l'Handbol Sant Joan Despí B i el rival d'aquesta jornada, la Salle Montcada.

Tot plegat, amb la mirada posada d'aquí a dos caps de setmana, quan les vermell-i-negres rebran un equip contra el qual les santcugatenques sí que poden competir, el Joventut Handbol la Llagosta, cuer de la classificació amb tres ensopegades amb un balanç golejador més fluix que l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.