L'Handbol Sant Cugat comença amb derrota la Copa Catalana

Una imatge del partit de lliga d'aquesta temporada | Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cau (33-29) davant el Sant Martí Adrianenc a la 1a jornada del grup B de la Copa Catalana. Els de Joan Sancho no han pogut superar als barcelonins, un dels dos equips que s'han classificat per jugar fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata.

L'Handbol Sant Cugat afrontava el primer partit de la Copa Catalana amb baixes importants. Els seus dos pilars en atac, Marc Jordán i Lluís Calvera, no estaven disponibles i un dels seus referents en defensa, Héctor Gómez, tampoc podia jugar per lesió. Davant un equip que té el cap a la fase d'ascens que juga la setmana vinent, els de Joan Sancho han pogut dominar els primers minuts, però ràpidament el Sant Martí s'ha posat per davant.

Durant tot el partit, el marcador ha estat iguala, però l'Handbol Sant Cugat no ha aconseguit en cap moment donar-li la volta. Els vermell-i-negres encara tenen opcions de classificar-se si guanyen els dos partits que els queden, davant l'Esplugues i el Sant Esteve Sesrovires.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, reconeix que no han fet un gran partit, però assenyala que han estat al partit fins al final.

Joan Sancho

El partit ha tingut un ritme molt baix i teníem moltes baixes. Però hem estat dins el partit fins al final.

L'Handbol Sant Cugat descansa la setmana vinent per la disputa de les fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata.