Jordi Martín deixa la banqueta de l'Handbol Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Jordi Martín,entrenador de l'Handbol Sant Cugat femení / Font: Handbol Sant Cugat

Jordi Martín,entrenador de l'Handbol Sant Cugat femení / Font: Handbol Sant Cugat

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat femení, Jordi Martín, deixa el club després d'haver dirigit l'equip durant tres temporades. Martín afirma que ha acabat un cicle i que, després dels problemes d'aquesta temporada amb plantilla curta d'efectius i lesions, es necessita un canvi per fer reviure la il·lusió de les jugadores.

El ja extècnic de l'Handbol Sant Cugat femení confirma que la decisió de marxar l'ha pres conjuntament amb el club. Les dues parts creuen convenient el canvi d'entrenador perquè hi ha un estancament. Un nou tècnic permetrà millorar la situació de l'equip, modificar la dinàmica de les vermell-i-negres i que l'equip pugui fer una bona temporada, segons Jordi Martín.

Martín creu que ha aconseguit els objectius que es va plantejar quan va entrar al club i que, tot i la mala sort d'aquest any, està molt content amb el joc de les seves jugadores. L'entrenador ha treballat fins a final de juny amb les noies i ha deixat l'equip gairebé tancat per la propera temporada i així facilitar la feina al nou entrador.

Martín afirma que aquest descans és imprescindible perquè l'equip continuï endavant.


Jordi Martin

Hem treballat molt perquè l'equip continuï endavant. És el moment de fer un descans.


L'entrenador vol deixar clar que no hi ha cap problema amb el club, únicament necessita un descans encara que hi ha la possibilitat que aquesta temporada entreni a algun equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.