L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al trajecte i al caliu del feu d'El Pilar Maristas


  • Comparteix:

Marc Jordán i companyia viatgen a Saragossa / Font: Davide Bonaccini

Marc Jordán i companyia viatgen a Saragossa / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat haurà de fer front al desgast del desplaçament més llarg de la temporada i a l'escalfor de la pista d'El Pilar Maristas de Saragossa aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els santcugatencs arriben reforçats després del primer triomf de la temporada el cap de setmana passat en el primer partit al pav 3, contra un assequible Pardinyes. Els aragonesos són l'únic equip que ha sumat un triomf, una derrota i un empat.

La temporada passada eren dos els desplaçaments fora de Catalunya que havien de dur a terme els homes entrenats llavors per Joan Sancho. Aquest curs és només un i arriba ben d'hora. El rival ha demostrat sobre el paper el potencial de la seva pista, on de moment només hi ha disputat un enfrontament. Va ser un treballat triomf contra el Gavà fonamentat en la paciència i que es va consolidar a la segona part, amb un alt rendiment que va arribar a fer que la victòria fos per set gols de marge.

A la primera jornada els aragonesos van treure un empat de la pista de l'Esplugues, mentre que el cap de setmana passat l'equip va sucumbir al poder d'un dels equips invictes i ferms candidats a ocupar les primeres places, el Joventut Handbol Mataró. Als vermell-i-negres, de la seva banda, els ha calgut dos partits i mig per agafar velocitat i treure a relluir el seu potencial, uns millors minuts que es van veure a la segona part del matx contra el Pardinyes.

Armand Rubiño, tècnic de l'Handbol Sant Cugat, manifesta que la línia a seguir és la d'aquells minuts i aposta perquè els seus homes despleguin un joc veloç per endur-se el triomf.

Armand Rubiño

La segona part de la setmana passada és on vam defensar millor, més agressius. En atac és on vam estar millor col·lectivament. És la línia a seguir.


Pau Masllorens i Marc Abellí seran les dues baixes dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.