L'Handbol Sant Cugat suma sensacions per endur-se el segon triomf del curs


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna al pav 3 a la recerca del segon triomf / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat torna al pav 3 a la recerca del segon triomf / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat vol espolsar-se les males sensacions davant l'OAR Gràcia aquest diumenge a dos quarts d'una i revertir la dinàmica del tram inicial de temporada, que l'ha fet sumar només un triomf en quatre jornades. Els vermell-i-negres s'enfronten a un equip sabadellenc que viu la mateixa situació, tots dos amb l'anhel de començar a sumar punts aviat per allunyar-se de les posicions de perill.

Armand Rubiño viu el lògic procés d'adaptació a una nova plantilla que, d'altra banda, té garanties contrastades per millorar el rendiment protagonitzat fins ara. L'irregular comportament de l'Handbol Sant Cugat ha nascut, sobretot, des de la defensa, on s'ha mostrat més fràgil. Un aspecte que haurà de vigilar de prop contra l'OAR, equip amant de córrer i dels contraatacs, amb extrems de qualitat que aporten dinamisme al joc dels de Sabadell.

L'última ensopegada dels santcugatencs va ser a Saragossa, encaixant 35 gols malgrat marcar-ne 34, números que reflecteixen l'actual tendència del rendiment dels de Rubiño. És per això que l'entrenador vermell-i-negre recorda que la clau per millorar el resultat dels seus homes passa per solidificar la part defensiva.

Armand Rubiño

Sobretot cal millorar la defensa, fet que ens donarà seguretat en altres fases del joc. També hem de millorar en les pèrdues de pilota.


Marc Abellí i Marc Jordán són dubte, malgrat que tot apunta que podran jugar. Qui segueix sense poder participar és Pau Masllorens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.