L'Handbol Sant Cugat s'estavella contra el líder, l'Handbol Sant Quirze

L'Handbol Sant Cugat ha topat amb el potencial de l'Handbol Sant Quirze i ha perdut (25-28) en partit avançat corresponent a la jornada 11 del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres s'han estavellat aquest dijous amb un Álex Sánchez estel·lar sota pals i no han pogut plantar cara a l'actual líder de la competició. Els santcugatencs es mantenen a la part central de la classificació amb 10 punts.

El Sant Quirze ha sabut treure rendiment de les seves principals armes per desfer la resistència vermell-i-negra. Malgrat que el partit s'ha avançat i era en un horari poc habitual, tots dos conjunts han sortit amb una força desencadenada a pista, amb contactes constants i possessions curtes.

En aquest inici, gràcies a la feina d'un Eloi Gutiérrez inspirat a la porteria, els santcugatencs han adquirit una avantatge de tres gols (7-4). Ara bé, els contraatacs visitants, una de les seves majors virtuts, han anat eixugant la diferència fins arribar al descans amb un domini mínim al marcador (13-12). Després d'un inici dubitatiu de la segona part per part de tots dos equips, els d'Armand Rubiño han pres la inicativa amb una nova renda de tres dianes (18-15).

A partir d'aquell moment, però, Álex Sánchez, porter del Sant Quirze que la temporada passada competia a Lliga ASOBAL, s'ha convertit en un mur impenetrable per als Jordán, Calvera i companyia, que s'estavellaven davant i veien com patien uns fràgils minuts darrere. Siscu Asensio i Pau Gallardo ho han aprofitat per apuntalar un parcial que ha arribat a situar quatre gols per sobre els santquirzencs (19-23).

Els esforços vermell-i-negres al tram final han estat en va i els de Sant Cugat han acabat caient. Rubiño ha destacat el porter rival.

Armand Rubiño

L'equip ha estat bé en general, molt seriós en defensa. Les diferències les ha marcat el porter.

El cap de setmana que ve, l'Handbol Sant Cugat visita una de les pistes més complicades de la categoria, la del KH-7 BM Granollers B.