L'Handbol Sant Cugat femení encara els tres últims partits de lliga en penúltim lloc


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení encara la recta final del curs / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat femení encara la recta final del curs / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat femení inicia les tres últimes jornades de competició al grup B de Primera Catalana des de la penúltima posició. Després de 18 partits, les vermell-i-negres han assolit tres victòries, un empat i 14 derrotes, i es veuran les cares amb el Palafrugell a domicili i a casa jugaran contra el Sant Esteve Palautordera.

Les santcugatenques han mostrat la seva superioritat contra el Molins de Rei, cuer i pitjor equip amb diferència de la competició amb 17 derrotes en 17 jornades, amb dues victòries tant a fora (15-25) com al pav 3 (25-16). Més enllà de les molinenques, les de Sant Cugat també han pres la mida al Canovelles Negre, contra el qual van empatar a Sant Cugat i van poder vèncer a domicili (26-29).

En els dos partits que falten per al final de la lliga les vermell-i-negres tenen compromisos complicats: aquest diumenge visiten la pista del Palafrugell, davant el qual van caure per poc a l'anada, al seu feu (24-26) i tanquen la participació al grup B de Primera Catalana contra el Sant Esteve Palautordera al pav 3, conjunt que sí que va mostrar la seva autoritat a l'anada (32-23). Les santcugatenques descansen a l'última jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.