L'Handbol Sant Cugat canvia d'escenari per provar de tallar la mala ratxa davant el Sant Esteve Sesrovires


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna a jugar al pav 2 / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat torna a jugar al pav 2 / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat provarà d'acabar amb la perillosa dinàmica en la qual està immers, amb sis derrotes en els últims sis partits, i ho farà en un escenari poc habitual en els partits a casa. Els santcugatencs juguen al pav 2 contra el Sant Esteve Sesrovires, sisè classificat al grup D de Primera Estatal, aquest diumenge a les onze. Armand Rubiño té les peces principals de l'equip a punt per provar de trencar aquesta complicada ratxa.

Els santcugatencs provaran de fer al pav 2 el que no han pogut aconseguir al pav 3, acabar la jornada sumant punts, un fet que se'ls resisteix des de fa ja un mes i mig. El problema de les lesions ja no és una excusa per als vermell-i-negres, que amb els seus homes essencials ja en perfecte estat de revista han d'oblidar els fantasmes que els han dut a sumar la pitjor ratxa del curs i mantenir la trajectòria ascendent iniciada abans de Setmana Santa.

Malgrat perdre una altra vegada, l'anterior compromís al d'aquest cap de setmana va ser a la pista de la UE Sarrià, un dels grans de la competició, i l'equip santcugatenc va ser capaç de mantenir la competitivitat durant tot el partit i va lluitar pel partit fins als últims compassos. Ara bé, encadenar sis ensopegades seguides té el seu preu i els de Rubiño han baixat fins la novena posició, lluny ja de les posicions capdavanteres i a set punts del Sant Esteve.

Els sesrovirencs han guanyat els últims tres compromisos i venen amb bones sensacions, les mateixes que van aplicar a l'anada quan es van desfer dels de Sant Cugat. Rubiño té per aquesta jornada la baixa de Gorka per motius personals i el dubte d'Edgar Sans, que ha tingut angines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.