Prova de foc per a l'Handbol Sant Cugat, que rep el líder del grup, el totpoderós Granollers


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep la visita del totpoderós Granollers en una prova de foc corresponent en la jornada 27 del grup D de Primera Estatal. L'equip d'Armand Rubiño haurà de signar un partit molt complet si es vol desfer del líder del grup aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler i deixar així enrere els resultats intermitents per retornar a la senda de la victòria.

L'enfrontament de la setmana passada davant el segon classificat, el Sant Quirze, va paralitzar l'enlairament dels de Sant Cugat, que semblava que remuntaven el vol i trencaven amb la mala dinàmica de joc i de resultats en la qual estaven immersos. L'equip vermell-i-negre s'aferra al pav 3 de la Rambla del Celler i espera fer-se fort davant el seu públic contra un rival complicat, el Granollers.

Els santcugatencs són desens amb 23 punts. El conjunt granollerí voldrà aprofitar-se dels intermitents vermell-i-negres per certificar el lideratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.