L'Handbol Sant Cugat comença a preparar la propera temporada


  • Comparteix:

Després d'una temporada una mica decebedora, l'Handbol Sant Cugat comença a pensar ja en la propera campanya. La substitució de Joan Sancho per Jordi de la Cruz com a entrenador vermell i negre introduirà canvis importants en el primer equip, que lluitarà per mantenir-se a la Primera Catalana.

L'Handbol Sant Cugat dóna ja per finalitzada una temporada que ha deixat un regust agredolç en el primer equip. No es van assolir els resultats que s'esperaven a la lliga, on l'objectiu era jugar el playoff d'ascens a Primera Nacional i finalment es van classificar en cinquena posició. A la Copa els hi va anar una mica millor, però després de jugar una excepcional primera fase van caure als quarts de final a casa i davant un dels equips més fluixos del torneig, l'Esplugues. Va ser l'últim partit de competició del Sant Cugat amb Joan Sancho a la banqueta vermell i negra. Recordem que fa ja mesos, el president de l'Handbol Sant Cugat Josep Lluís Rius va anunciar en una entrevista a Ràdio Sant Cugat el nom del que serà nou entrenador del primer equip, Jordi de l Cruz. De la Cruz ja ha pres contacte amb la seva plantilla i va assistir als últims entrenaments de l'equip amb Joan Sancho. Ara li toca prendre el relleu i respondre a la confiança que ha dipositat en ell el club i especialment el president. Rius considera a De la Cruz molt vàlid per la tasca que li han encomanat, tot i que reconeix que li manca conèixer la categoria.

JOSEP LLUIS RIUS


Per l'Handbol Sant Cugat es tanca amb aquesta temporada tota una etapa de l'equip. A més de Joan Sancho, que va entrenar el sènior durant 7 anys, deixen l'equip jugadors veterans que han estat claus en l'evolució vermell i negra dels últims anys, Armand Mora i sobretot el capità Joan Cinta. S'obren així les portes als jugadors juvenils que ja durant el torneig de la Copa van lluitar per fer-se un lloc al primer equip. El nou tècnic Jordi de la Cruz tindrà doncs dos objectius principals: renovar i rejovenir el equip, i com a mínim mantenir-se a la categoria, com explica el president JOSEP LLUIS RIUS:

JOSEP LLUIS RIUS


Doncs des de Ràdio Sant Cugat desitgem a Jordi de la Cruz molta sort per afrontar aquest nou repte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.