L'Handbol Sant Cugat rep el Sant Esteve Sesrovires, a qui vol fer pagar els plats trencats


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen dues derrotes consecutives / Font: Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs encadenen dues derrotes consecutives / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a la una del migdia el Sant Esteve Sesrovires a la sisena jornada del grup D de Primera Estatal. El pav 3 de la Rambla del Celler acollirà un duel on els de Sant Cugat volen fer pagar els plats trencats al rival després de sumar la segona desfeta consecutiva la passada jornada. Els santcugatencs són desens però una victòria els catapultaria cap amunt en una mitja taula molt disputada.

Després de sumar la segona derrota consecutiva, l'equip de David López es vol fer fort a casa per endur-se la victòria. Després que el Sarrià de Ter i la Salle Bonanova el privessin del triomf les dues passades jornades, el conjunt de Sant Cugat cerca la redempció a casa i vol tornar al camí dels dos punts, que passa per mantenir un rendiment regular durant la majoria de fases del partit.

El rival d'aquesta jornada, el Sant Esteve Sesrovires, és cinc posicions per sobre a la classificació però es troba a només dos punts dels homes de López. Una victòria a la pista vermell-i-negra permetria els visitants distanciar-se del bloc d'equips de mitja taula i perseguir els de la part alta de la classificació. Ara bé, en cas de triomf santcugatenc escurçaria distancies en un grup D de Primera Estatal on només hi ha dos punts de diferència entre el quart i l'onzè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.