Un gol del juvenil Àlex Rubiño sobre la botzina dona el tercer triomf seguit a l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha superat 'in extremis' (28-27) l'Handbol Palautordera amb un gol del juvenil Àlex Rubiño sobre la botzina final. Duel ajustat en què els santcugatencs han demostrat un cop més el seu gen competitiu en el tram decisiu del matx, malgrat que ja no s'hi jugaven res i en canvi els visitants encara lluiten per assegurar la permanència al grup D de Primera Estatal. Els de David López ja acumulen tres victòries seguides i se situen onzens amb 20 punts.

La igualtat i els marcadors ajustats han estat la tònica durant tot el partit entre l'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Palautordera, amb repartiment de gols i imprecisions a tots dos bàndols. Els visitants han obert un petit forat de dues dianes a l'equador de la primera meitat, però els vermell-i-negres han retornat la igualtat a l'electrònic gràcies a un inspirat Oriol Cortés i s'ha arribat al descans amb empat a 13.

Mateixa dinàmica a la represa, tot i que la intensitat en el joc i la pressió ambiental ha anat en augment amb el pas dels minuts. En el tram final, per un moment ha semblat que el Palau volia més els dos punts que no pas els santcugatencs, impulsat per la necessitat que dóna el fet de no tenir la permanència assegurada. Amb 23-25 al marcador, ha aparegut el jove Àlex Rubiño, juvenil de només 17 anys, per convertir-se en l'autèntic protagonista del matx.

Dos gols seus han situat novament l'empat, i els locals han aconseguit capgirar el resultat just després (27-26). A només nou segons pel final del partit, el Palau ha anotat un discutit llançament de set metres i, en el contraatac posterior, ha arribat l'èpic gol de Rubiño que deixava els dos punts a Sant Cugat.

El protagonista del triomf vermell-i-negre, admet la importància que té un gol així a nivell personal i col·lectiu.

Àlex Rubiño

Ens hem posat les piles en defensa i hem tingut sort. L'última acció no passa sempre, ara toca gaudir-ho. És un gol que val molt per mi i per l'equip.

El tècnic, David López, ha acabat molt satisfet amb el caràcter competitiu de l'equip i ha explicat que l'objectiu en aquest tram final de campionat és superar els 23 punts que es van sumar la temporada passada. Per fer-ho, els santcugatencs haurien de sumar quatre dels vuit punts que queden en joc. La primera oportunitat serà la setmana que ve a la pista de La Salle Montcada.