L'Handbol Sant Cugat fa història i jugarà la fase d'ascens a Plata

El conjunt santcugatenc ha guanyat (29-32) a la pista del Sant Esteve Palautordera i lluitarà per pujar a la segona divisió estatal


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat jugarà, per primera vegada a la seva història, la fase d'ascens per pujar a Divisió de Plata, segona categoria estatal. Els santcugatencs han superat (29-32) el Sant Esteve de Palautordera a domicili a la penúltima jornada del grup D de Primera Nacional. Els de Dani Ariño han sumat el triomf en una de les pistes més complicades de la categoria i rebran la propera jornada el Sant Joan Despí en el darrer partit de la lliga regular. Els vermell-i-negres prepararan la fase d'ascens que es juga del 25 al 27 de maig encara en una seu per determinar. La fase d'ascens es divideix en tres grups de quatre equips i només el campió puja de categoria.

Xiulet final i alegria de jugadors i cos tècnic i també de l'afició que s'ha sumat a la celebració al pavelló Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera. Abraçades molt sentides de tota la plantilla i càntics unificats per gaudir d'un dia històric, jugar la fase d'ascens a Divisió de Plata, segona categoria estatal.

El tècnic, Dani Ariño, ha lloat la feina de la plantilla i també la regularitat per assolir una fita històrica.

El matx ha estat controlat des de l'inici pels santcugatencs que han sortit molt endollats des del primer segon de partit. La igualtat ha presidit els primers 20 minuts de joc amb un ajustat 9 a 9. El darrer tram del primer temps ha demostrat l'efectivitat vermell-i-negra i la solidesa defensiva. El 14 a 17 ha deixat bones sensacions per als santcugatencs.

A la represa, el domini dels de Dani Ariño ha seguit fins als darrers deu minuts quan els locals han deixat un ajustat 23 a 24. El Sant Cugat ha interpretat millor el joc i s'ha endut el matx. Després d'aquest important triomf toca tancar la lliga regular rebent el Sant Joan Despí, abans de la disputa de la fase d'ascens.




Dani Ariño

Molt contents per la feina feta i ara cal gaudir d'aquesta fase d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.