L'Handbol Sant Cugat diu adéu al somni de l'ascens a Plata

Els santcugatencs cauen derrotats (34-33) contra l'amfitrió, el Zarautz, que assoleix pujar de categoria

Imatge del partit entre el Zarautz i l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat s'acomiada del somni de jugar a Divisió de Plata, segona categoria estatal, després de perdre (34-33) davant l'amfitrió, el Zarautz, a la darrera jornada de la fase d'ascens. Els bascos assoleixen pujar de categoria i els vermell-i-negres s'han quedat a les portes, per segona temporada consecutiva, de fer el salt de categoria. Un penal molt polèmic xiulat en contra dels santcugatencs en els darrers segons de partit ha fet que el Zarautz guanyi i retorni, una temporada després del seu descens, a la segona categoria estatal. Els de Dani Ariño han sumat un triomf davant el Granollers B i dues derrotes contra Cajasur Còrdova i Zarautz.

Segon intent fallit

L'Handbol Sant Cugat ha competit a un alt nivell en aquesta fase d'ascens amb un gran debut i triomf contra el Granollers B. El segon matx l'enfrontava aquest dissabte contra Còrdova. Una desconnexió en el segon temps va fer que els vermells-i-negres acabessin perdent el matx.

Finalment, el duel amb l'amfitrió, el Zarautz, ha estat molt igualat durant tot el matx. De fet, els santcugatencs han marxat al descans amb triomf parcial (15-17). A la represa, la gran actuació del porter local ha mantingut amb vida el Zarautz. Els darrers minuts han estat d'encert santcugatenc i només un penal xiulat a les acaballes del matx han evitat l'empat santcugatenc.