Mals inicis, bons finals

L'Handbol Sant Cugat guanya per 28 gols a 27 a El Vendrell en un partit vibrant. Els santcugantencs han sabut sobreposar-se al mal inici de partit per sumar dos punts més que el consoliden a la tercera posició.

L'Handbol Sant Cugat necessitava una victòria en el seu partit contra El Vendrell, sisè classificat, després de la desfeta de la jornada anterior. I, si bé l'ha aconseguit, ha hagut de patir massa. Sobretot pels mals inicis de període, que han portat a l'equip de Jordi de la Cruz ha anar a remolc dels visitants durant gairebé tot el partit.

Les pèrdues de pilota han marcat els primers minuts, que han permès als visitants avançar-se al marcador des del minut 2. Una avantatge, de fins a dos gols, que han aguantat fins el minut 25 de la primera meitat, on l'Handbol Sant Cugat s'ha anotat un parcial de 5 gols a 1 que han col·locat els vermell-i-negres per primer cop per davant en el marcador.

La igualtat ha estat la tònica del partit, i els dos equips han hagut de lluitar molt per mantenir-se en el partit. A la tornada del descans, però, els santcugatencs han tornat a veure com un parcial de 0 gols a 2 posaven a El Vendrell per davant en el marcador. Els homes de Jordi de la Cruz han hagut de fer un nou esforç per remuntar i endur-se la victòria, com explica el jugador Bernat Tous, màxim golejador dels santcugatencs amb 9 gols.

Bernat Tous

A la segona meitat hem començat molt desconcentrat, sense saber a què jugàvem. Al final ens hem ficat les piles, ens costa agafar el ritme dels partits, tot i que al final s'ha solucionat bé.

La transformació d'un penal a manca de dos segons del final ha col·locat el 28 a 27 definitiu al marcador.

Una de les claus del partit va ser, sens dubte la defensa. Així ho explica el míster santcugatenc, Jordi de la Cruz.

Jordi de la Cruz

A la segona part hem tancat més la defensa, amb més ajudes i l'equip s'ha trobat més a gust i ha pogut robar pilotes importants per capgirar el marcador.

Victòria important per un Handbol Sant Cugat que es manté en la tercera posició de la classificació.
La propera jornada l'equip de Jordi de la Cruz rep al Cardedeu, un equip de mitja taula.