10 minuts per oblidar


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd per tan sols un gol de diferència, 30 a 29, a la pista del Terrassa, a la cinquena jornada de la Lliga Catalana. Els santcugatencs han deixat escapar el primer triomf de la temporada en un partit que han dominat de dalt a baix.

Uns últims deu minuts fatídics han sentenciat el conjunt de Jordi de la Cruz. Fins al moment, l'actuació dels vermell-i-negres era impecable. Bona actitud, millor defensa i molta circulació en atac. Les bases d'un joc amb el que els santcugatencs dominaven el matx còmodament.
Però a deu miuts del final, amb un avantatge de 3 gols pels visitants, ha començat la devallada. Pèrdues de pilota constants, errors no forçats i feblesa defensiva han permès al Terrassa endur-se els dos punts.
El pivot de l'Handbol sant Cugat Nacho Álvarez, lamenta l'ocasió perduda.

Nacho Álvarez

Potser per nervis, potser per relaxament, la veritat és que hem perdut un matx que teníem controlat


La propera jornada els santcugatencs reben a casa el Sant Quirze. Serà una bona ocasió per mirar d'aconseguir el primer triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.