Bonaccini, nou president de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Davide Bonaccini, nou president de l'Handbol Sant Cugat

Davide Bonaccini, nou president de l'Handbol Sant Cugat

Davide Bonaccini s'ha convertit en el nou president de l'Handbol Sant Cugat en ser l'únic candidat que s'ha presentat a les eleccions. Bonaccini serà proclamat oficialment president pels propers sis anys el 12 de juny, quan Josep March deixi el seu càrrec. El nou màxim mandatari afronta amb molta il·lusió aquesta nova etapa al capdavant del club santcugatenc.

Davide Bonaccini presentava dissabte el seu programa electoral i donava a conèixer els noms de la junta. La vicepresidència recaurà en Enrique Estrella, la comissió esportiva anirà a càrrec de Joan Sancho i Artur Vaz, la social serà controlada per Maria Maristany i les finances les gestionaran Jordi Benet, Mario Alcalá i JJ García. José Antonio Polo serà el vocal.

Des de diumenge, Bonaccini s'ha convertit en el nou president del club agafant el relleu de Josep March. Bonaccini es mostra il·lusionat amb el nou repte.

Davide Bonaccini

Hem començat ja a fer reunions i contactes. Tenim molta il·lusió de cara a la temporada vinent.









Bonaccini espera potenciar la vessant esportiva i social de l'entitat amb diferents iniciatives. El nou president ja està planificant la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.