Segona victòria de la temporada


  • Comparteix:

Aconsegueixen la segona victòria als últims segons de partit

Aconsegueixen la segona victòria als últims segons de partit

Un gol d'Esteban Rodríguez als últims segons dóna la segona victòria de la temporada a l'Handbol Sant Cugat. Els vermell-i-negres guanyen per 38 a 37 a l'Handbol Poblenou, rival de mitja taula, i es col·loquen penúltims a la Lliga Catalana.

Ja des d'un inici el partit ha estat molt disputat. Els primers quinze minuts han tingut un dominador clar: el Poblenou. A partir d'aquest moment, els santcugatencs han sabut reaccionar i han retallat distàncies. El bon joc de l'equip local ha permès arribar al descans amb un esperançador 20 a 18.

A la represa, el conjunt vermell-i-negre ha sortit més relaxat en atac i això ho han aprofitat els rivals per acostar-se al marcador. Tot i aquests alts i baixos, els santcugatencs han lluitat fins al final i s'han endut una victòria merescuda a l'últim minut. L'arbitratge ha estat molt rigorós amb el conjunt local. Cal destacar que els santcugatencs han rebut dues targetes vermelles: una per a l'extrem Martí Tous i l'altra per al lateral Adrià Espinàs. El partit ha finalitzat 38 a 37.

Escoltem la valoració que en fa el tècnic santcugatenc, Jordi de la Cruz.

Jordi de la Cruz

Tot i els alts i baixos, hem fet un bon partit. S'ha repetit la mateixa història que a la primera volta però a la inversa.


La dinàmica dels últims partits puja la moral a l'equip santcugatenc i els permet encarar amb més optimisme el que queda de lliga. La setmana vinent tenen una bona oportunitat per aconseguir una nova victòria. L'Handbol Sant Cugat s'enfronta a l'Handbol Banyoles, un rival de la zona mitja baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.