Deixen escapar la victòria


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat deixa escapar la victòria en els últims segons

L'Handbol Sant Cugat deixa escapar la victòria en els últims segons

L'Handbol Sant Cugat empata a 29 gols amb el Banyoles en un partit molt intens. Els vermell i negres deixen escapar la victòria en perdre l'última possessió a falta de 30 segons. El partit ha estat molt igualat, tot i que els santcugatencs han anat per davant en el marcador.

Un punt amb gust amarg per l'Handbol Sant Cugat. A falta de 30 segons per finalitzar el partit, els santcugatencs han perdut una possessió que ha significat el gol de l'empat pel Banyoles. Ha estat un matx intens i molt treballat per els santcugatencs, que sempre han estat per davant en un marcador molt ajustat. Tot i sumar un punt, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, considera que l'equip ha realitzat un bon partit.

Javier Fernández

Arribar al final del partit amb opcions és l'objectiu. No podem perdre aquesta pilota a falta de 10 segons. Un punt i continuar treballant.









La propera jornada l'Handbol Sant Cugat visita el Montcada on intentarà aconseguir els dos punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.