Continuen sense vèncer


  • Comparteix:

Sisena derrota consecutiva.

Sisena derrota consecutiva.

L'Handbol Sant Cugat perd per 39 gols a 35 a la pista de la Salle Bonanova en el partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga Catalana. Els vermell-i-negres sumen la sisena derrota consecutiva i veuen com els de la Bonanova els superen a la classificació.

El partit entre els santcugatencs, quarts classificats per la cua, i els de la Bonanova, penúltims, es presentava vital per les aspiracions dels vermell-i-negres d'escapar de les posicions perilloses de la taula. El partit ha estat d'un ritme alt, en què s'han imposat els atacs per sobre de les defenses. L'equip santcugatenc no ha pogut davant d'un rival directe a la classificació i ha acabat perdent degut a les errades defensives. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, és optimista amb el seu equip tot i els mals resultats.

Javier Fernández

Som un equip molt jove, hem d'aprendre però les coses surtiran.




La setmana vinent l'Handbol Sant Cugat rep al KH-7 Granollers, quart classificat, en el partit corresponent a la 13a jornada de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.