Comença la lluita per la Lliga Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del conjunt femení de l'Handbol Valldoreix

Imatge d'arxiu del conjunt femení de l'Handbol Valldoreix

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix disputa aquest vespre el primer partit de la fase d'ascens a Lliga Catalana davant La Roca. Les valldoreixenques, que debuten davant l'amfitrió a les nou de la nit, s'enfrontaran al Cardedeu i al Sant Esteve dissabte i diumenge, respectivament.

La fase d'ascens a Lliga Catalana s'inicia avui divendres simultàniament en tres punts del territori català. A cadascuna de les fases sector, La Roca, Ascó i Mataró, s'enfronten quatre conjunts entre ells i accedeixen a Lliga Catalana els dos primers classificats de cada grup més els dos millors tercers d'entre les tres fases.
El tècnic de l'Handbol Valldoreix femení, Ramon Salmurri, confia en les opcions de les seves noies d'aconseguir l'ascens.

Ramon Salmurri

Tenir opcions en tenim. El calendari és complicat perquè juguem primer contra l'equip amfititrió, però som un bon equip.



Les valldoreixenques disputaran la fase d'ascens durant tot el cap de setmana. Avui a les nou de la nit s'enfronten a La Roca, dissabte a les set del vespre al Cardedeu i, finalment, diumenge a dos quarts d'onze del matí al Sant Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.