El Campus de Nadal de l'HSC mira cap al futur


  • Comparteix:

Els més petits seran els protagonistes

Els més petits seran els protagonistes

L'Handbol Sant Cugat (HSC) organitza durant el Nadal el seu Campus de Tecnificació, destinat a nens i nenes de 10 a 14 anys. L'objectiu del campus és que els més petits comencin a conèixer aquest esport i puguin ser, en un futur, jugadors del club santcugatenc. L'Handbol Sant Cugat disposa d'un màxim de 60 places, que seran adjudicades segons ordre d'inscripció.

Jugadors i tècnics del club col·laboraran amb el Campus i ajudaran a que els més petits millorin la seva tècnica. El president de l'entitat, Josep March, afirma que l'objectiu és avançar feina de cara a l'adaptació dels jugadors de mini handbol a l'handbol gran.

Josep March

Intentarem que els nens puguin aprofundir en la pràctica de l'handbol. És una feina d'anar treballant el pas del mini handbol a l'handbol gran.





El campus tindrà lloc al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix a partir del dia 27 de desembre fins cap d'any, de nou a una del migdia. El club disposa d'un mínim de 30 places i un màxim de 60, amb un preu de 70 euros i que inclou una samarreta d'entrenament i una pilota de regal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.