Bé l'Handbol Valldoreix, malament l'Handbol Sant Cugat B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

L'Handbol Sant Cugat B perd (23-21) a la pista del Gavà, mentre que l'Handbol Valldoreix venç a domicili (21-28) a la pista del Garbí. Els vermell-i-negres es queden sisens, un lloc per sobre dels valldoreixencs que són setens en la fase d'ascens a la Primera Catalana.

Una de freda i una de calenta dels dos conjunts santcugatencs que s'estan jugant l'ascens a Primera Catalana. L'Handbol Valldoreix ha sumat una important victòria (21-28) a la pista del Garbí. Amb aquesta clara victòria per vuit gols de diferència els homes de Dani Lara sumen la primera victòria a la fase d'ascens i se situen setens.

Per la seva banda el segon equip de l'Handbol Sant Cugat no ha pogut sumar la victòria en la seva visita al Gavà i ha perdut per dos gols (23-21) després d'haver dominat en el primer temps. En el segon temps el Gavà ha estat més encertat i ha aconseguit donar la volta en el marcador per endur-se la victòria. Els homes de Joan Cinta, que ha jugat amb alguns jugadors del juvenil, se situen sisens empatats a punts amb el l'Handbol Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.