Derrotes santcugatenques a la fase d'ascens a Primera Catalana

Imatge del matx entre l'Handbol Valldoreix i el Molins de Rei

L'Handbol Valldoreix perd contra el CE Molins de Rei (24-29) en un matx en què els visitants han estat superiors en tot moment. Els homes de Dani Lara han sortit amb poca intensitat a la pista i s'han situat amb un desavantatge que no han sabut capgirar en cap moment. Amb aquesta derrota els valldoreixencs s'allunyen de l'ascens. L'altre conjunt santcugatenc que està jugant la promoció d'ascens a Primera Catalana, l'Handbol Sant Cugat B, cau contra el CH Garbé (31-35) després d'una segona part molt irregular.

El fluix inici del l'Handbol Valldoreix, sobretot en defensa, ha marcat el resultat final. Els molinencs han agafat un avantatge en el marcador que no han deixat anar en cap moment. Només al final del primer temps el resultat ha estat més ajustat, arribant amb 10 a 12 en el marcador a favor dels visitants. En el primer temps el partit s'ha escalfat en certes fases del joc, sobretot en l'expulsió del valldoreixenc Juanjo per protestar.

En el segon temps els valldoreixencs han protagonitzat un mal inici que ha provocat que no hagin marcat el primer gol fins el minut sis. Poc a poc han anat entrant en el partit arribant-se a posar tres a baix. Però els visitants han sabut gestionar el resultat favorable per arribar al final del partit amb el resultat de 24 a 29.

L'entrenador de l'Handbol Valldoreix, Dani Lara, comenta les claus de la derrota.

Dani Lara

No hem entrat bé en el partit i ells han estat superiors, tot i que ho hem intentat fins el final.

La propera jornada l'Handbol Valldoreixenc visiten el Sant Miquel, que és quart.

De la seva banda, l'Handbol Sant Cugat B ha caigut contra el CH Garbí, penúltim a la taula, en un partit marcat per la polèmica arbitral i la irregular segona part dels locals. Després d'una primera part igualada, els visitants s'han imposat en el segon temps on els arbitres han tingut un paper destacat per les seves decisions. L'Handbol Sant Cugat B cau, doncs, contra un rival directe a la zona baixa d'aquesta fase d'ascens a Primera Catalana.