Finalitzen tercers


  • Comparteix:

Imatge del conjunt juvenil de l'HSC

Imatge del conjunt juvenil de l'HSC

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat guanya el partit pel tercer i quart lloc (31-24) dels play-offs pel títol de lliga de la Primera Catalana en superar el Sarrià de Ter. Els santcugatencs han sabut superar la decepció de no entrar a la final i amb una gran defensa han estat molt superiors al conjunt gironí que no ha aprofitat la seva condició de local.

Gran partit dels homes de Joan Sancho que han aconseguit guanyar la final de consolació contra el Sarrià de Ter. Els santcugatencs arribaven a aquest matx amb molts dubtes després d'haver perdut la semifinal contra tot pronòstic davant el Terrassa. Contra el Sarrià de Ter els vermell-i-negres han sortit molt concentrats en defensa i han estat sempre per davant en el marcador, per acabar guanyar per set gols de diferència (31-24).

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Joan Sancho, valora la gran temporada dels seus jugadors i l'esforç que han fet en el partit d'avui.

Joan Sancho

Els he felicitat pel partit d'avui i per tota la temporada. Han estat molt profesionals en el partit d'avui.



El conjunt santcugatenc va finalitzar primer en la lliga regular, però ha estat tercer en els play-offs pel titol de lliga, perdent tres partits en tota la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.