Continua la germanor entre l'HSC i el Dormagen


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del juvenil A de l'Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu del juvenil A de l'Handbol Sant Cugat

Els conjunts juvenil i cadet de l'Handbol Sant Cugat han reforçat lligams amb el TSV Bayer Dormagen alemany aquest cap de setmana. Els santcugatencs han disputat un torneig amistós a la ciutat germànica de Dormagen.

La disputa del torneig ha servit per estrènyer els lligams entre els jugadors de tots dos clubs. Uns lligams que van començar amb la visita del conjunt alemany el passat mes de gener al torneig organitzat per l'Handbol Sant Cugat i que ha servit perquè aquesta col·laboració entre les dues entitats es perllongui a futurs tornejos, tal com comenta l'entrenador del conjunt cadet de l'Handbol Sant Cugat, Esteban Rodríguez.

Esteban Rodríguez

La visita ha estat molt satisfactòria i algun vindrà cap aquí per Festa Major. Volem continuar fent tornejos plegats en el futur.



Pel que fa a la vessant esportiva, el conjunt juvenil A entrenat per Joan Sancho va guanyar els dos partits disputats contra el TSV Bayer Dormagen. D'altra banda, el juvenil B de Jordi de la Cruz i el cadet d'Esteban Rodríguez van guanyar el primer partit i van empatar el segon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.