La història juga a favor de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat afronta aquest diumenge contra la Salle Bonanova el primer 'match ball' per retornar a Lliga Catalana. L'equip vermell-i-negre està a prop de repetir la fita de la temporada 2008-2009, quan va assolir l'ascens tan sols un any després de caure a Primera Catalana.

L'entitat santcugatenca ha militat dues temporades a Primera Catalana en tota la seva història. A finals dels 90 va pujar de Lliga Catalana a Primera Nacional. L'any 2000 va retornar a Lliga Catalana, categoria que va mantenir fins a la temporada 2007-2008, quan va descendir per primera vegada a Primera Catalana. Tan sols un any després, l'Handbol Sant Cugat recuperava la plaça a Lliga Catalana, però la temporada passada va veure's abocat al descens novament. Després de competir a molt bon nivell durant tot l'any, els vermell-i-negres poden repetir la gesta aconseguida fa quatre anys i retornar a Lliga Catalana un any després d'haver baixat. De fet, cinc jugadors de l'actual equip ja van viure aquell ascens. Un d'ells és Nacho Álvarez, que explica que la principal diferència és l'edat.

Nacho Álvarez

L'edat és la diferència d'aquest equip. Per mi té un plus de mèrit perquè són jugadors molt joves i amb molta projecció.



Quan falten dues jornades per finalitzar la fase d'ascens que ha d'adjudicar les tres places que donen accés a Lliga Catalana, els santcugatencs són segons, empatats a 17 punts amb el primer, la Salle Bonanova. El tercer classificat és l'Handbol Sant Vicenç, seguit del Sabadell, tots dos amb 15 punts. Per aquest motiu, i a causa dels enfrontaments directes a l'última jornada, una victòria contra els líders els asseguraria matemàticament l'ascens. Per al decisiu enfrontament, Álvarez creu que l'equip arriba en perfectes condicions.

Nacho Álvarez

L'equip arriba moralment molt bé i més després de l'última victòria. Estem molt concentrats per rematar la feina.



Segons Álvarez, l'objectiu mínim de l'entitat per la seva història i experiència ha de ser consolidar-se a la màxima categoria nacional, però llança un repte de futur.

Nacho Álvarez

Crec que amb la projecció dels joves que pugen estaria molt bé assolir la Primera Nacional en pocs anys.




El partit entre l'Handbol Sant Cugat i la Salle Bonanova es disputa aquest diumenge al pav 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.