L'Handbol Sant Cugat segueix sense conèixer la victòria a Primera Catalana

L'Handbol Sant Cugat femení perd (17-26) davant l'OAR Gràcia a la setena jornada del grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques han vist molt complicada la victòria jugant contra un equip que els ha posat les coses difícils des dels primers instants de partit.

Partit complicat per a l'Handbol Sant Cugat que ha vist com l'OAR Gràcia ha portat la tònica del partit des dels primers minuts. A la primera meitat l'HSC ha tingut poques ocasions de gol que no ha sabut culminar. Les santcugatenques no han arribat a la porteria contrària i els pocs llançaments que han fet han sortit per la línia de fons o bé la portera rival, Carla Moragas, els ha aturat. L'OAR en canvi ha pogut marcar amb facilitat mitjançant contraatacs ràpids o interceptant boles en zona perillosa per l'equip local i llançant-les amb efectivitat. La primera meitat ha acabat amb un resultat favorable al conjunt visitant (5-15), que ha aconseguit un avantatge de 10 gols respecte el seu rival.

A la represa les noies de Jordi Martín han jugat a un nivell molt alt, totalment diferent al que han mostrat durant la primera part. Les santcugatenques han anul·lat el joc de l'OAR Gràcia i han aconseguit retallar distàncies al marcador fins a situar-se a cinc de les rivals. A mitjans de la segona part, el bon ritme que portava l'HSC ha disminuït i les barcelonines han tornat a dominar el partit. Aquesta dinàmica ha acompanyat el joc de tots dos equips fins el xiulet final, en què el marcador definitiu ha estat favorable a l'OAR Gràcia.

El tècnic de l'equip, Jordi Martín, creu que la dinàmica de joc de les dues parts han estat molt diferents.

Jordi Martín

Hem jugat dues parts molt diferents. A la primera part hem sortit més adormits i a la segona hem reajustat molt la defensa.

El proper partit que disputa l'HSC és dissabte vinent davant del Molins de Rei, el darrer classificat de la taula.