L'Handbol Sant Cugat perd a la pista del Manyanet i s'enfonsa a la classificació

L'Handbol Sant Cugat no ha pogut aconseguir el triomf / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat suma una nova derrota a la pista del Manyanet (28-24) continua en zona de descens. En l'última jornada de la primera volta a Lliga Catalana, els santcugatencs s'han precipitat en moltes accions, fet que ha aprofitat el rival per guanyar.

Un joc fluix i nerviós ha estat la tònica de l'HSC en el matx contra el Manyanet. Durant la primera part, els vermell-i-negres han plantat cara al rival i han marxat al descans amb un marcador no gaire desfavorable (14-12). Les decisions arbitrals no han afavorit als santcugatencs que en alguns moments del partit han jugat amb només tres jugadors sobre la pista. A la segona part la dinàmica de joc ha empitjorat. Els visitants han perdut forces pilotes i s'han precipitat en els tirs. El Manyanet ha aprofitat el nerviosisme dels santcugatencs i han dominat el marcador, en ocasions, amb cinc gols de renda. A l'últim quart d'hora, l'HSC ha anat a remolc dels locals i no ha pogut fer res per capgirar el partit.

El capità vermell-i-negre, Nacho Àlvarez, considera que l'equip no ha mostrat la seva millor cara i destaca l'arbitratge com a factor extern que no ha ajudat massa.

Nacho Àlvarez

No ajuda gaire quedar-se amb tres jugadors en pista. El resultat no és culpa dels arbitres, però sense aquestes decisions no haguèssim acabat així la primera part.

Amb aquest resultat, els santcugatencs se situen tretzens i s'enfonsen a la taula.