L'Handbol Sant Cugat li agafa el gust a estar fora de les posicions de descens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat suma una nova victòria

L'Handbol Sant Cugat suma una nova victòria

L'Handbol Sant Cugat suma un punt en empatar (21-21) a la pista del Sant Joan Despí en la 18a jornada de Lliga Catalana i encadena tres partits consecutius puntuant. Els vermell-i-negres han anat a remolc durant gran part del partit, però poc a poc han anat escurçant distàncies fins igualar en els últims instants. L'empat a la pista del cinquè classificat confirma el bon bagatge dels santcugatencs a la segona volta amb set punts sumats de 10 possibles.

L'Handbol Sant Cugat travessa el millor moment de la temporada i ho ha confirmat a la pista d'un dels equips de la part alta de Lliga Catalana. El Sant Joan Despí ha estat superior en el primer temps i ha marxat al descans amb la confiança de trencar la bona dinàmica dels vermell-i-negres en les últimes jornades. A la represa, aquesta sensació s'ha incrementat i els locals han agafat un avantatge de fins a sis gols que semblaven sentenciar el partit. Però l'Handbol Sant Cugat de la segona volta té la moral pels núvols i la fe l'ha portat a, de mica en mica, anar escurçant l'avantatge fins a aconseguir treure un punt i sumar-ne 15 a la lliga.

El capità de l'Handbol Sant Cugat, Nacho Álvarez, destaca el bon moment de l'equip que encadena dues victòries i un empat i sobretot la manera com ho han aconseguit.

Nacho Álvarez

És el primer cop que sumen tants resultats positius. Estem molt contents pels resultats i per la manera com estem jugant.


La setmana vinent l'Handbol Sant Cugat rep La Salle Bonanova, un vell conegut amb el qual ja van coincidir la temporada passada a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.